ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στο οίκημα του Συνδέσμου μας στη Λευκωσία, ο καθιερωμένος εορτασμός της Προστάτιδας του Όπλου μας Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας.

Στη τελετή παρευρέθηκαν, ο κύριος Ανδρέας Ιωσήφ εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Διοικητής Πυροβολικού ΓΕΕΦ Συνταγματάρχης Άλκης Αλκιβιάδης, Διατελέσαντες Διοικητές Πυροβολικού, εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί του Πυροβολικού και μεγάλος αριθμός εφέδρων του Όπλου μας.

Ομιλίες εκφώνησαν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ζερβάκης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας κύριος Γιώργος Κοφτερός.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξης το πρώην Προέδρου του Συνδέσμου μας κυρίου Σταύρου Ανδρέου σε Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου.

Ο Εορτασμός έκλεισε με δεξίωση που παρέθεσε ο Σύνδεσμος στους παρευρισκομένους, η οποία περιλάμβανε και τους παραδοσιακούς λουκουμάδες οι οποίοι προσφέρονται στους εορτασμούς της Αγίας Βαρβάρας στα στρατόπεδα του Πυροβολικού.

Privacy Policy Settings