24 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑΣΣΟ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ. ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Η δυναμική πορεία του Συνδέσμου Μοτοσικλετιστών Κύπρου κατά της Τουρκίας που διάσχισε την Ευρώπη για καταδίκη της Τουρκίας και ενημέρωση για το πρόβλημα της Κύπρου, κατέληξε στην παραμεθόριο περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου στις 11 Αυγούστου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης δολοφονήθηκαν οι Τάσσος Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού. Τα 2 παλληκάρια που δολοφονήθηκαν άνανδρα, πότισαν με το αίμα τους τα ιερά χώματα της κατεχομένης μας  πατρίδας.

ΤΑΣΣΟΣ ΙΣΑΑΚ. 11η Αυγούστου 1996

Λιντσαρίστηκε και δολοφονήθηκε από όχλο βάρβαρων γκρίζων λύκων, αιμοβόρων Τούρκων εποίκων και αστυνομικούς του ψευδοκράτους, όταν στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει Ελληνοκυπρίους συναγωνιστές του.

ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ. 14η Aυγούστου 1996 Τρεις μέρες μετά στο ίδιο σημείο δολοφονήθηκε ο ξάδελφος του Τάσσου, Σολωμός Σολωμού. Συμμετέχοντας σε δυναμική εκδήλωση μετά τον μαρτυρικό θάνατο του Τάσσου Ισαάκ, και θέλοντας να εκδικηθεί τον θάνατο του ξαδέλφου του, ακάθεκτος και ορμητικός σπάει τον κλοιό των δυνάμεων του Ο.Η.Ε. και κατευθύνεται στο κεντρικό Τούρκικο φυλάκιο οπού κυμάτιζε η Τουρκική σημαία κατοχής. Με ένα τσιγάρο στα χείλη μάγκικα ανεβαίνει σκαρφαλώνοντας τον ιστό της σημαίας για να την υποστείλει πυροβολείτε εν ψυχρό από αξιωματούχο του Τουρκοκυπριακού καθεστώτος.

Privacy Policy Settings