ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΠΣΕΠΒ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 η ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας,μετά από αναβολές 2 χρόνων το 2021 και 2020 ένεκα της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Η χοροεσπερίδα τελούσε υπο την αιγίδα του Υπουργού Αμυνας κύριου Χαράλαμπου Πετρίδη.Σε αυτήν παρέστησαν επίσης ο Αρχηγός ΕΦ Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης,εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί Πυροβολικού,βουλευτές της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής,συγγενείς Ηρώων Πυροβολικού,φίλες και φίλοι προσκεκλημένοι και έφεδροι Πυροβολητές.

Ο ΥΠΑΜ μετά την ομιλία του παρέδωσε τιμητικές πλακέττες στους κκ Σταύρο Ανδρέου (τέως Πρόεδρο του Συνδέσμου μας) και στον Στέλιο Παπαστυλιανού(διετέλεσε μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια και έχει υπό την ευθύνη του το φωτογραφικό αρχείο του Συνδέσμου) για την πολύχρονη προσφορά τους στο Σύνδεσμο.

Ο Αρχηγός ΕΦ μετά το δικό  του σύντομο χαιρετισμό παρέδωσε τιμητικές πλακέττες στους χορηγούς της εκδήλωσης Photos Forwarding Ltd,Lacorzeta Ltd, Michael Damianos & Co LLC,Pizza Hut και στην ορχήστρα της ΕΦ η οποία είχε την ευθύνη του ψυχαγωγικού προγράμματος.

Τέλος ο Πρόεδρος του Συνδέσμου τίμησε τον Ταξίαρχο ΠΒ Καλό Κωνσταντίνο,τέως Διοικητή Πυροβολικού,για τη μεστή και αγαστή συνεργασία του με το Σύνδεσμο μας κατά τη διάρκεια της Διοίκησης του.

Ευχαριστούμε τούς δωροθέτες και όσους συνέβαλαν στην οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου με την αγορά λαχνών αλλά και όλες και όλους που παραυρέθηκαν στη χοροεσπερίδα και γενικά συνέβαλαν στην επιτυχία της όπως επίσης στο Κτήμα Κουσιουμή για την άρτια φιλοξενία.

Privacy Policy Settings