ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΜΑΧΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν από τις 15 έως τις 17 Νοεμβρίου 2022, στο Πεδίο Βολής Κιτίου, Επιχειρησιακές Βολές Πυροβολικού επί θαλασσίων στόχων, από τις Μονάδες Πυροβολικού Μάχης της Εθνικής Φρουράς.

Κατά τη διάρκεια των βολών, υλοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες αιτήσεως, συντονισμού και εκπομπής πυρών υποστηρίξεως των μονάδων του Πυροβολικού μας.

Το τριήμερο αυτό αποδείχτηκε περίτρανα, για ακόμα μια φορά, η άρτια οργάνωση, καθώς και το αξιόμαχο και υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού των μονάδων Πυροβολικού της Εθνικής Φρουράς στην τεχνική και τακτική χρησιμοποίηση των οπλικών συστημάτων κατά την εκτέλεση των βολών.

Τις βολές παρακολούθησαν μετά από πρόσκληση του Διοικητή Πυροβολικού ΓΕΕΦ συνταγματάρχη Άλκη Αλκιβιάδη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Γιώργος Κοφτερός και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Νικόλας Χριστοφόρου.

Στο περιθώριο της άσκησης, ο Διοικητής Πυροβολικού Συνταγματάρχης Αλκιβιάδης δώρησε στο Σύνδεσμο Χάρτη με τη Διάταξη των φιλίων Δυνάμεων και τις θέσεις των Τουρκοκυπριακών δυνάμεων κατά την 20η Ιουλίου 1974.

Privacy Policy Settings