ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ 2024

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, στο οίκημα του Συνδέσμου μας στη Λευκωσία η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου καθώς και το παραδοσιακό τσιμπούσι για την υποδοχή του νέου έτους 2024.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Άμυνας κύριος Βασίλης Πάλμας, ο οποίος έκοψε και την βασιλόπιττα, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο  Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού  και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου μας κύριος Χάρης Γεωργιάδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας κύριος Ανδρέας Λουκά, ο ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Κώστας Μαυρίδης και ο Διοικητής Πυροβολικού ΓΕΕΦ Συνταγματάρχης (ΠΒ) Χουβαρτάς Μάριος .

Παρευρέθηκαν επίσης Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, Απόστρατοι Αξιωματικοί του Πυροβολικού και μεγάλος αριθμός εφέδρων πυροβολητών, βετεράνοι του 1974 και πολλοί φίλοι του Συνδέσμου μας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος μας παρέθεσε δεξίωση σε όλους τους παρευρισκόμενους. Το μενού περιλάμβανε την παραδοσιακή σούβλα και άλλους μεζέδες που έψησαν οι έφεδροι πυροβολητές στο πεζοδρόμιο μπροστά στο οίκημα μας και στην υπέροχη βεράντας μας. Κατά τη δεξίωση καταναλώθηκε άφθονο κρασί και παραδοσιακή ζιβανία.

Privacy Policy Settings