Τελετή παράδοσης του βιβλίου του Συνδέσμου μας με θέμα τη Δράση των μονάδων Πυροβολικού της Εθνικής Φρουράς το καλοκαίρι του 1974 στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου

Στα πλαίσια των εορτασμών της Αγίας Βάρβαρας αλλά και της επετείου των 5 χρόνων λειτουργίας της νέας βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κύπρου έγινε στις 5 Δεκεμβρίου 2023 μια σεμνή τελετή παράδοσης του βιβλίου του Συνδέσμου μας με θέμα τη Δράση των μονάδων Πυροβολικού της Εθνικής Φρουράς το καλοκαίρι του 1974.

Η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Βιβλιοθήκης κυρία Έλενα Διομήδη Παρπούνα μας υποδέχθηκε μαζί με τον συγγραφέα του βιβλίου μας κυρίο Χάρη Αλεξάνδρου και μας ξενάγησε στους χώρους της βιβλιοθήκης.

Έπειτα δωρίσαμε το βιβλίο με την αφιέρωση του συγγραφέα στη Διευθύντρια και συζητήσαμε για το θέμα του βιβλίου, για τον Σύνδεσμό μας, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση της βιβλιοθήκης και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο έργο που επιτελούν σε αυτό το στολίδι του πολιτισμού και της εκπαίδευσης μας. Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κύπρου / University of Cyprus Library

Privacy Policy Settings