ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ 2023

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στο οίκημα του Συνδέσμου μας στη Λευκωσία η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου καθώς και το τσιμπούσι για την υποδοχή του νέου έτους 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Άμυνας κύριος Χαράλαμπος Πετρίδης, ο οποίος έκοψε και την βασιλόπιττα, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου μας βουλευτής κύριος Χάρης Γεωργιάδης, ο βουλευτής κύριος Μαρίνος Μουσιούτας, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας κύριος Ανδρέας Λουκά, ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου μας έφεδρος Υπολοχαγός κύριος Αχιλλέας Δημητριάδης και ο Διοικητής Πυροβολικού ΓΕΕΦ Συνταγματάρχης (ΠΒ) Αλκιβιάδης Άλκης.

Παρευρέθηκαν επίσης Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, Απόστρατοι Αξιωματικοί του Πυροβολικού και μεγάλος αριθμός εφέδρων πυροβολητών και φίλων του Συνδέσμου μας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος μας παρέθεσε δεξίωση σε όλους τους παρευρισκόμενους. Το μενού περιλάμβανε την παραδοσιακή σούβλα και άλλους μεζέδες που έψησαν οι έφεδροι πυροβολητές στο πεζοδρόμιο μπροστά στο οίκημα μας και στην υπέροχη βεράντας μας. Κατά τη δεξίωση καταναλώθηκε άφθονο κρασί και παραδοσιακή ζιβανία.

Το τυχερό φλουρί της βασιλόπιττας βρέθηκε στο κομμάτι του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη ο οποίος κέρδισε το ασημένιο εικόνισμα της Αγίας Βαρβάρας.

Privacy Policy Settings