Δελτίο Τύπου: Βιβλίο “Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1974 Αποφασιστικός Παράγων επί του Πεδίου της Μάχης”

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην Αίθουσα τελετών των κεντρικών γραφείων της ΠΟΕΔ στη Λευκωσία, η παρουσίαση του βιβλίου:

«Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1974» – «Αποφασιστικός Παράγων επί του Πεδίου της Μάχης» του συγγραφέα και ιστορικού μελετητή Δρα Χάρη Αλεξάνδρου. Το βιβλίο αποτελεί έκδοση του Παγκυπρίου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Άμυνας κος Μιχάλης Γιωργάλλας, Βουλευτές, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος κος Δημόκριτος Ζερβάκης, απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, μεγάλος αριθμός πολεμιστών των μονάδων πυροβολικού του 1974 και πλήθος φίλων και εκτιμητών του έργου του Συνδέσμου.

Το βιβλίο παρουσίασε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ Πέτρος Παπαπολυβίου. Χαιρετισμούς απηυθύναν ο Υπουργός Άμυνας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς και ο Αντιστράτηγος ε.α. κος Δημήτριος Κατσαφούρος, τότε Υπολοχαγός της 189 Μοίρας Πεδινού Πυροβολικού.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού κος Γιώργος Κοφτερός.   

Privacy Policy Settings