ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ

  • Τρισάγιο στη μνήμη των ηρώων της 185 ΜΠΠ και 184 ΠΠΠ που τελέστηκε την Παρασκεύη 17 Ιουλίου 2020 στις 10:00 π.μ. στο Μνημείο Πεσόντων που ανεγέρθηκε στο χώρο των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το Σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Γεωργιάδης, ο τέως Πρόεδρος κ. Σταύρος Ανδρέου, ο αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Χρίστος Χριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ.
  • Εκδήλωση Μνήμης για τους Αγνοουμένους <Σας Αναζητούσαμε, Σας Αναζητούμε και θα σας Αναζητούμε> Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 στον Τύμβο Μακεδονίτισσας. Παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Γεωργιάδης και ο τέως Πρόεδρος κ. Σταυρός Ανδρέου.
  • Μνημόσυνο Ηρώων της Ξυλοτύμπου που τελέστηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020. Παρέστη ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Κώστας Δράκος που κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Συνδέσμου.
  • Τρισάγιο στον Τύμβο Μακεδονίτισσας στη Μνήμη Πεσόντων και Αγνοουμένων κατά την Τουρκική Εισβολή Ιουλίου 1974, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020. Διοργάνωση Κυπριακή Δημοκρατία. Παρέστησαν ο Προέδρος κ. Γιώργος Γεωργιάδης και το μέλος του ΔΣ κ. Γιώργος Σέρβος.
  • Τρισαγιο στον Τύμβο Μακεδονίτισσας στη Μνήμη Πεσόντων και Αγνοουμένων κατά την Τουρκική Εισβολή Ιουλίου 1974. Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020. Διοργανωτές Σύνδεσμος Αγωνιστών ΕΟΚΑ 55-59,Παγκυπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών, ΣΕΚ. Κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Συνδέσμου από τον κ. Στέλιο Παπαστυλιανού.
  • Μνημόσυνο που τελέστηκε στο κοιμητήριο Παραλίμνιου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών και ανεύρεσης των αγνοουμένων Ηρώων της 181ΜΠΠ που διοργάνωσαν συγγενείς και συναγωνιστές των Ηρώων στις 23 Ιουλίου 2020 και ώρα 19.00. Ο Σύνδεσμος μας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Γεωργιάδη που κατέθεσε στεφάνι και τον εκ των Αντιπροέδρων κύριο Ευθύμιο Ευθυμίου.
  • Εθνικό μνημόσυνο του Ήρωα Ανθυπολοχαγού Πυροβολικού Χριστόδουλου Χατζηχριστοδούλου απο την Κάτω Ζώδια, που τελέστηκε την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 στον Τύμβο Μακεδονίτισσας. Εκ μέρους του Συνδέσμου μας κατέθεσε στεφάνι ο Αναπληρώτης Πρόεδρος κ. Χρίστος Χριστοδούλου

Privacy Policy Settings